Miller Genuine Draft
2013. május 30. írta: Húsimádó

Miller Genuine Draft

Miller Genuine Draft

2013.05.30 003

A raclette mellé itták a nagy-kamasz gyermekeim. Elmondásuk szerint egy könnyű, kellemes sör, ami természetesen hidegen ajánlott.

A Miller egyedülállóan lágy ízét a különleges Cold-filtering (hidegen szűrés) technológiának köszönhetően nyeri el. Ez az egyetlen sör, amelynek készítése során ilyen technológiát alkalmaznak.

Ízjellemzők: A Miller Genuine Draft lágy, frissítő ízélményt nyújt. Kellemesen keserű, komlós aroma jellemzi, mérsékelten testes és finom maláta utóízzel.

Összetevők: víz, árpamaláta, maltóz szirup, komló, komlókivonat

Alkohol tartalom: 4,7% V/V

Kiszerelés: 0,33 l-es üveg

Díjak:

  • Nagy Amerikai Sörfesztivál (Great American Beer Festival) – 1 arany, 5 ezüst és egy bronzérem
  • Sör Világkupa (World Beer Cup) – ezüstérem

Cold-filtering (hidegen szűrés) A sörfőzést követő fázisban a sörlét azonnal 35Co-ra hűtik, hogy megőrizzék a sör friss, telt ízét, a négyszeres szűrési folyamatig pedig fagypont közeli hőmérsékletig hűtik tovább. A különleges tisztaságú, aranysárga sör eléréséhez az utolsó szűrési fázisban a jéghideg sörlevet egy porózus kerámia szűrőn folyatják keresztül, amelynek segítségével eltávolítják az összes szennyeződést, amely károsíthatja a sör ízét. A szűrt sört rendkívül tiszta körülmények között, sterilizált üvegekbe és dobozokba, illetve hordókba töltik, így biztosítva a pasztörizálatlan sör eltarthatóságát.

Forrás: wikipedia

2013.05.30 006

süti beállítások módosítása