Szűzérme szőlőmártással és rizzsel
2013. szeptember 11. írta: Húsimádó

Szűzérme szőlőmártással és rizzsel

Szűzérme szőlőmártással és rizzsel Vagy három hete kísérletezgettem egy szűzpecsenyével, amikor is bacon-be tekertem őket és sütőben készítettem el a húsokat. Akkor kaptam egy-két javaslatot, például Motoros barátunktól is, akinek a tanácsát most megfogadtam. Mivel a…

Nagy-Somlói Juhfark
2013. szeptember 09. írta: Húsimádó

Nagy-Somlói Juhfark

Nagy-Somlói Juhfark A Nagy-Somlói borvidék, Magyarország legkisebb területű történelmi borvidéke a Bakony hegyég nyugati lábán fekszik, jellegzetes száraz fehér bora pedig a juhfark. Kimondottan fűszeres ételekhez ajánlott, közepesen savas, hidegen fogyasztandó bor.

süti beállítások módosítása