Sült bőrös malaccomb rusztikus burgonyával
2015. április 03. írta: Húsimádó

Sült bőrös malaccomb rusztikus burgonyával

Sült bőrös malaccomb rusztikus burgonyával Lassan két évvel ezelőtt próbáltam ki az un. Frédi szelet sütését, ami az egyik legolvasottabb postom is lett a maga tízezres letöltésével. A napokban a Sparban a hentespultnál több darab ilyen husi is vigyorgott rám, én pedig nem…

Kacsa becsinált leves
2015. április 01. írta: Húsimádó

Kacsa becsinált leves

Kacsa becsinált leves Uncsi már a csirkéből készült leves? Jó lenne egy kicsit karakteresebb íz, ami mégis könnyen elkészíthető? Itt a megoldás. Hogy csináltam? A zöldségeket előkészítettem, kb egyenletes méretűre daraboltam, majd a vöröshagymát megdinszteltem. A kacsa…

Sült pisztrángok
2015. március 31. írta: Húsimádó

Sült pisztrángok

Sült pisztrángok Egy rém egyszerű étel, melyet kezdők is bátran elkezdhetnek - egyetlen dologra kell csak figyelni: akkor van kész, amikor a pisztrángok szeme kifehéredik. Úgyhogy tessék csak venni néhány ezüstösen csillogó, izmos pisztrángot, izzítjuk a sütőt - és szinte…

süti beállítások módosítása