Dubarry sertéskaraj
2016. november 05. írta: Húsimádó

Dubarry sertéskaraj

Családunk egyik nagy kedvence jön most a blogra, amiből most is nagy mennyiséget készítettem - mint mindig. Először a karfiolt szedtem rózsáira, majd sós vízbe tettem fel őket főni. Párhuzamosan kicsontoztam, majd felszeleteltem és kiklopfoltam a karaj szeleteket. Amint elkészültem, úgy…

4.000 like
2016. november 03. írta: Húsimádó

4.000 like

A Húsimádó Facebook oldala az előbb átlépte a 4.000-es határt, vagyis ennyien kedvelik az oldalt. Köszönöm, hogy ennyien vagytok velem és az ételeimmel!   A fotón az alábbi borsszemek láthatók:  rózsabors lampong feketebors penja fehérbors szecsuáni bors Köszönet a fűszerekért a…

Kolbászos zöldségleves
2016. november 01. írta: Húsimádó

Kolbászos zöldségleves

Az ősz beköszöntével egyre inkább előtérbe kerülnek a tartalmas, forró levesek - melyre most egy nagyon jó példát hozok. Tök egyszerű elkészíteni, sok mindent fel lehet használni a hűtőből - vagyis végszükség esetén is egy jó kis ebédet varázsolhatunk a családnak. Hozzávalók: 1/2 szál kolbász 1…

süti beállítások módosítása