Erdélyi fokhagymaleves
2016. december 11. írta: Húsimádó

Erdélyi fokhagymaleves

Ahogy a múltkor már ígértem, néhányszor főzni fogok a 100% Disznó c. könyv receptjei alapján. Most eljött az első kipróbálásának az időpontja, vagyis elkészítettem ezt a nagyszerű fokhagymalevest Pálinkás Norbert leírása alapján. Ő 4 személyre főzött, én megdupláztam a mennyiségeket - mert mi sokan…

Forralt bor, mézeskalács sütés és téli grillezés - avagy karácsonyi ráhangolódás a jóbarátainkkal
2016. december 05. írta: Húsimádó

Forralt bor, mézeskalács sütés és téli grillezés - avagy karácsonyi ráhangolódás a jóbarátainkkal

A feleségem és a barátnői már-már hagyományt teremtettek nálunk azzal, hogy minden évben összejönnek, és együtt sütnek egy rakás mézeskalácsot, majd dobozokban mindenki hazaszállítja a végeredményt. A projekt tök jó, csak az a baj, hogy egyedül vagyok a sok csicsergő csajjal szemben - úgyhogy hívni…

100 % Disznó
2016. december 05. írta: Húsimádó

100 % Disznó

A napokban kaptam egy csomagot, egy rózsaszín borítású, kis malacorral díszített könyv volt benne. Hogy kitől kaptam? Nos egy igazi gasztro fanatikus párostól, vagyis Pálinkás Norberttől, aki az írója volt ennek a könyvnek, na meg Szabó Gábortól, aki pedig gyönyörűen fotózta a…

süti beállítások módosítása