Csirkepaprikás kapros, juhtúrós palacsintával
2017. március 09. írta: Húsimádó

Csirkepaprikás kapros, juhtúrós palacsintával

A napokban az ebédünket az egri HBH Bajor Sörházban fogyasztottuk el, ahol az egyik menü gyakorlatilag ez volt. Nekem annyira bejött a két ízvilágnak a párosítása, hogy a magam módján elkészítettem ezt a fogást. Nemcsak akkor, most is nagyon bejött, úgyhogy ajánlom másoknak is. Kösz srácok, jó volt…

Tojásos tonhalkrém
2017. március 08. írta: Húsimádó

Tojásos tonhalkrém

Egyre gyakrabban előforduló reggeli fogás nálam a tonhal - azt hiszem kezdek egy kicsit rákattani. A múltkor a szlovéniai síelésünk során is megleptem vele a családot az egyik reggel, most pedig egy tojásos verziót próbáltam ki. Eszter - a nejem - szerint ez az utolsó volt eddig a legjobb kreáció,…

Brokkoli-sárgarépa leves
2017. március 07. írta: Húsimádó

Brokkoli-sárgarépa leves

Úgy érzem, hogy a brokkoli egy kicsit méltánytalanul háttérbe szorult zöldségfélénk, ami talán a régi menzai beidegződéseknek, vagy nem is tudom minek köszönhető. Személy szerint a nejem és én is nagyon szeretjük, úgyhogy amikor a zöldségesnél a kezembe került, már tudtam is, hogy mi lesz…

süti beállítások módosítása