Kolbászos, tejfölös meleg szendvics
2013. június 25. írta: Húsimádó

Kolbászos, tejfölös meleg szendvics

Kolbászos, tejfölös meleg szendvics

2013.06.23 217

Vasárnap reggelre az esti vihar és az éjszakai eső hatására a hőmérséklet emberi mértékre csökkent – mondhatni, hogy hűvös lett, amit én nem nagyon bántam. A fiúk még ébredeztek, én pedig agyaltam, hogy mit reggelizzünk. Uncsi már a virsli ( sütve, főzve,…) így valami mást találtam ki.

Sokszor csinálunk úgy meleg szendvicset, hogy kenyér, tejföl és sajt, most annyit variációt tettem bele, hogy kolbásszal kombináltam a dolgot. Vagyis kenyér, rá vékony karikákra vágott kolbász, majd tejföl és rá a sajt. Azért jó ez a kombináció, mert a kolbászok zsírja enyhén átitatja a kenyérkét – és így különlegesebb a reggeli.

2013.06.23 206

2013.06.23 209

2013.06.23 213

2013.06.23 215

A bejegyzés trackback címe:

https://husimado-eger.blog.hu/api/trackback/id/tr345377042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazyfish 2013.06.25. 11:07:28

Régi szép idők..:))
Ha már itt tartunk, anyám, régen a párizsin rajta hagyta a héját és abból csinált ham and eggset...a hő hatására a párizsiból kis kosarak lettek és abba ütötte a tojást...isteni volt...
na meg a tepsis krumpli....hmmm..

motoroskonyhaja 2013.06.28. 19:13:40

@crazyfish: húúú, ez a parizeres dolog nekem is ismerős, és milyen finomn volt!