Szarvas rilette marinált lila hagymával
2018. december 22. írta: Húsimádó

Szarvas rilette marinált lila hagymával

Hozzávalók: kb 1 kg szarvashús 1 fej vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 3-4 dl száraz rozé bor 6-7 db alaplé só és bors 15-20 szem borókabogyó libazsír sertészsír A gyönyörű szarvashúst felkockáztam, majd sóztam és borsoztam. Egy mélyebb serpenyőben sertészsíron kicsit lepirítottam a…

Az Ünnepi Gasztroblogger Fesztivál legfinomabb sós ételének receptje
2018. december 03. írta: Húsimádó

Az Ünnepi Gasztroblogger Fesztivál legfinomabb sós ételének receptje

Zsályás, eredei gombás, sütőtökös húsos pite - sütőtök pürével

Hogy miért én írom le ezt a receptet? Hát azért, mert a találkozón megjelent szép számú blogger ( 97 %-ban bloggerina ) az én ételemet választotta a három kategória ( édes, mentes és sós ) utóbbi csoportjában a legfinomabbnak - ami számomra egy óriási megtiszteltetés volt. Számomra az első nagy…