Péntek esti gyors gyros – a’la Thomas
Pénteken hőbörögtem egyet a magas csirke mell árak miatt, de délután azért a gyermekeim erőszakos ráhatására,csak meg kellett állnom Poroszlón, hogy vegyek egy pár darabot.
Kellemes meglepetés volt, hogy itt 1.200,- Ft-nak már örülhettem – úgyhogy vettem három dupla mellett. Szóval a sarudi érkezésünk után már a fiúk el is kezdték a szokásos gyros-unkat készíteni - míg én egy egri csillaggal hűtöttem le magam. Gyakorlatilag nem írom le még egyszer a receptet, a fotók szerintem magukért beszélnek - na meg itt a régi link. Maga a buli elég gyors volt, mert az elmúlt 10 év rekord szúnyog mennyisége kívánt meg bennünket - szóval szívták a vérünket masszívan.
Azért annyit, hogy miből készült: pita, káposzta, hagyma, feta sajt, paradicsom, csirkemell sütve.