Maciakció 2013 - Round Table Hungary 3 - Eger
2013. december 14. írta: Húsimádó

Maciakció 2013 - Round Table Hungary 3 - Eger

Maciakció 2013 - Round Table Hungary 3 - Eger

rth.jpg

Mindenkit szeretnék egy jótékonysági rendezvényre meghívni, amely már több mint 10 éve a tagjaink szívügye.

A Magyarországi Kerekasztal Egyesület egri 3-as asztala ebben az évben is megszervezi Maci Akcióját! Ebben az évben két rászoruló kedvezményezettünk is van.

Az egyik a Mentőszolgálat, akiket egy új, korszerű motoros szívó berendezés megvásárlásával támogatunk. Ez a gép leváltja majd a majd 20 éves manuális technológiát, így hatékonyabban tudják majd a mentősök kitisztítani a légutakat és gyorsabban tudják majd használni az egyéb, vákuumos elven működő eszközeiket is!

A másik támogatottunk a Halmozottan Sérültek Heves megyei Szülőszövetsége. Az ő esetükben a Sérültek táboroztatásához fogunk hozzájárulni. Ez a támogatás megkönnyíti majd, a túlnyomó többségben egyedül nevelő édesanyák dolgát, akik 24 órában gondozzák rászoruló gyermekeiket! Ez mind anyagilag, mind fizikailag, mind lelkileg túlterheli ezeket a szülőket! A speciális igényeket is kielégítő tábor levegőhöz, pihenéshez juttatja a szülőket, nem beszélve arról, hogy gyermekeiknek nagy mértékben ezzel hozzá tudnának járulni életminőségük javulásához!

Kérem minél többen osszák meg eseményünket és hívják el szeretteiket ismerőseiket is, hogy minél jobban hozzá tudjunk ezekhez a célokhoz járulni! A Mackók magukért beszélnek: Tessék már minket hazavinni!

rth3_518b93b506686.jpg

Tavalyi fénykép a csapatról és a macikról.

 

További részletek:

http://sajat-weboldal.hu/rth3/

https://www.facebook.com/events/221984831316506/?ref_newsfeed_story_type=regular

süti beállítások módosítása