Vörösborban párolt, aszalt szilvás, áfonyás sült sertéscomb
2014. november 29. írta: Húsimádó

Vörösborban párolt, aszalt szilvás, áfonyás sült sertéscomb

Vörösborban párolt, aszalt szilvás, áfonyás sült sertéscomb A napokban a hentesnél vettem egy szép sertés combot, illetve annak az un dióját, amit úgy gondoltam, egyben kellene megsütni. Mivel anyuéktól einstandoltam egy öntöttvas edényt, ezért úgy gondoltam ebben fogom…

Házi hamburger
2014. november 25. írta: Húsimádó

Házi hamburger

Házi hamburger Tévhit, hogy a hamburger csupa tartósított alapanyagból állítható elő - erre itt a mi példánk, ugyanis mi a saját magunk által készített hamburgert szeretjük a leginkább, mert minden friss és személyre szabott. Anya nekiáll és beszórja az alapanyagokat a…

Töltött kenyér
2014. november 24. írta: Húsimádó

Töltött kenyér

Töltött kenyér Már a címmel is gondban voltam, hogy ez valójában mi is? Gyakorlatilag kenyérszeletek között van egy csomó minden, de mégse igazán kenyér. Na mindegy, a név marad töltött kenyérnek... A múltkor a háttér televíziózás esete forgott fenn, vagyis valamit…

süti beállítások módosítása