Sültkarfiol főzelék - avagy egy csúnya, de finom próbálkozásom
2016. október 13. írta: Húsimádó

Sültkarfiol főzelék - avagy egy csúnya, de finom próbálkozásom

Többször szokták tőlem kérdezni, hogy szoktam-e bénázni, vannak-e időnként mellényúlásaim? Hát hogyne. Most is egy olyan ételt hozok, ami nem lett a fine dining mintapéldánya - de azért csak felvállalom. Igen, nem lett szép, de azért az íze finom, összetett és különleges lett... :-D Az egy fej…

Lyoni sertésszelet
2016. október 12. írta: Húsimádó

Lyoni sertésszelet

Egy klasszikusnak is nevezhető ételt készítettem, de nem a konyhában, hanem még a kertben dolgoztam - mert még az őszi idő megengedte. Természetesen mindez konyhában is elkészíthető, a lényeg technikán és az ízeken van. Hozzávalók: 0,8-1,0 kg sertéscomb 4-6 gerezd fokhagyma 4-6 fej…

Kurkumás-korianderes és fokhagymás-majorannás grillkolbászok készítése, töltése házilag
2016. október 10. írta: Húsimádó

Kurkumás-korianderes és fokhagymás-majorannás grillkolbászok készítése, töltése házilag

Ismét grillkolbász projektbe kezdtem, mert bár elmúlt a nyár és a klasszikus grillszezon - az élet attól még nem áll meg. Most megmutatom, hogy miként készült ez a kétféle grillkolbász, majd később jön egy szuper reggeli vagy street food étel, amit ha megkóstolnátok, akkor elállna a lélegzetetek...…

süti beállítások módosítása