Rozmaringos, fokhagymás báránycomb egyben sütve
2020. január 21. írta: Húsimádó

Rozmaringos, fokhagymás báránycomb egyben sütve

Vasárnapi ebédünk második fogását szeretném most bemutatni, ami végeredményét tekintve egy eszméletlen ízvilágú hústétel, amit azonban rém egyszerű elkészíteni. Kell hozzá egy szép báránycomb, ami megtűzdelünk fokhagymával és rozmaring ággal - na és meg is fűszerezzük. Nézzük csak, mi kell…

Palak paneer
2020. január 12. írta: Húsimádó

Palak paneer

Decemberi finnországi utazásunk során tudtuk meg, hogy finn rokonaink nagyon szeretik ezt az eredetileg indiai ételt, lépten-nyomon lehet ezt a fogást az éttermekben rendelni - mi azonban Fruzsink jóvoltából kóstolhattuk először Jyväskylä-ben. Most én is elérkezettnek érzem a pillanatot, én is…