Grillcsirke - ahogy én készítem
2013. július 07. írta: Húsimádó

Grillcsirke - ahogy én készítem

Grillcsirke - ahogy én készítem Vagy 4-5 éve kitaláltam egy trükköt, hogy miként lehet a legegyszerűbben a csirkéket alaposan átsütni - azóta kiderült, hogy más is ugyanezt a technikát alkalmazza, néhány blogon láttam a fotókat róla. Nem baj, úgyse szabadalmaztattam a…

Delirium Tremens
2013. július 06. írta: Húsimádó

Delirium Tremens

Delirium Tremens Még a 90-es években, egy nemzetközi karitatív egyesület tagjaként ( Round Table Hungary ) nagyon sok külföldi barátot, vendéget fogadtunk egy rendezvény kapcsán Egerben - és a belga srácok ilyen söröket hoztak welcome drinkként. A rendszer váltás utáni…

Ponty halászlé
2013. július 02. írta: Húsimádó

Ponty halászlé

Ponty halászlé Itt és most elsősorban a látvány és a fotók lesznek a fontosak - nem sokat írok, mert az alaplé már rég kész volt - és ha megint csinálunk, akkor majd részletezem. Egy a lényeg: szegedi paprika kell a halászlébe, mert attól ilyen szép a színe. Most csak annyi…

süti beállítások módosítása