Ha egy könnyű, könnyed ebédre vágysz - és szereted a sertéskarajt, akkor ez ideális választás lehet.
Az első művelet, amit meg kell csinálni, hogy a karajokat kiklopfoljuk, megsózzuk, majd lisztben megforgatjuk, és elősütjük.
Ezt követően sonkákat felcsíkozunk, majd vékony olajon elősütjük őket is, majd kicsit félretesszük mindet.
Egy serpenyőben kevés olajon fokhagymákat kezdünk el pirítani, majd rengeteg, de tényleg rengeteg spenót levelet szórunk rájuk - amik pár másodperc alatt össze is esnek. Ha kevés még a spenót, akkor ismételjünk, majd só, bors és extraként, pirított hagyma érkezik a spenótra - amelyet hagyok kicsit összerottyani.
Végső műveletként tejszínnel még összedolgozzuk a spenótunkat - és már készülhetünk a sütéshez.
Egy tepsibe vagy sütőlapra felpakoljuk az elősütött húsokat, majd felpakoljuk rájuk a spenót komónkat, azután ráhalmozzuk a sonkákat - majd reszelt sajttal zárjuk a műveletsort. Becsúsztatjuk a sütőbe, és 180-200 C-on összesütjük az alapanyagokat. Íme a végeredmény: