Kakukkfüves, gombás csirkeraguleves
2015. március 08. írta: Húsimádó

Kakukkfüves, gombás csirkeraguleves

Kakukkfüves, gombás csirkeraguleves

144

Egyre jobban megismerem a kakukkfüvet, és most úgy gondoltam, hogy a hagyományos tárkonyos ragulevest átültetem erre a klassz fűszerre. Sikerrel jártam, mert nagyon finom lett.

Végül is minden úgy történik, mint amikor tárkonyos ragulevest készítek, vagyis hagymát dinsztelek, majd liszttel bekeverem, majd a felkockázott csirkecombokat összedolgozom ezzel az alappal. Amikor a húsok kifehérednek, akkor felöntöm alaplével, majd jönnek a fűszerek: só, bors, petrezselyem - és a fő elem, a kakukkfű. Beledobom az apróra kockázott zöldségeket - és szépen főzöm az egészet.

Amikor kezdenek puhulni a zöldségek, akkor szórok bele a nyáron eltett, szárított gombánkból és a szép, egészséges csiperkékből is, majd kis idő múltán már csak tejfölös habarás következik.

031

008

015

017

018

022

020

021

024

144

süti beállítások módosítása