Sütőtök krémleves gyömbérrel és kakukkfűvel, sült kolbászmorzsákkal és pirított napraforgómagokkal
2016. október 27. írta: Húsimádó

Sütőtök krémleves gyömbérrel és kakukkfűvel, sült kolbászmorzsákkal és pirított napraforgómagokkal

Itt a sütőtök szezon, mint minden évben mi is gyakran készítünk ilyenkor levest ebből a csodából. Most is így tettem - és nagyon meggyőző lett a végeredmény. A gyömbér, a kakukkfű és a sütőtök igazán jól együttműködő hármas, a kolbászmorzsa és a magocskák pedig felteszik az egészre a…

Lyoni sertésszelet
2016. október 12. írta: Húsimádó

Lyoni sertésszelet

Egy klasszikusnak is nevezhető ételt készítettem, de nem a konyhában, hanem még a kertben dolgoztam - mert még az őszi idő megengedte. Természetesen mindez konyhában is elkészíthető, a lényeg technikán és az ízeken van. Hozzávalók: 0,8-1,0 kg sertéscomb 4-6 gerezd fokhagyma 4-6 fej…

Kurkumás-korianderes és fokhagymás-majorannás grillkolbászok készítése, töltése házilag
2016. október 10. írta: Húsimádó

Kurkumás-korianderes és fokhagymás-majorannás grillkolbászok készítése, töltése házilag

Ismét grillkolbász projektbe kezdtem, mert bár elmúlt a nyár és a klasszikus grillszezon - az élet attól még nem áll meg. Most megmutatom, hogy miként készült ez a kétféle grillkolbász, majd később jön egy szuper reggeli vagy street food étel, amit ha megkóstolnátok, akkor elállna a lélegzetetek...…

Egy rendhagyó beszélgetés az Eger Hírek újságírójával a blogger verseny kapcsán
2016. szeptember 14. írta: Húsimádó

Egy rendhagyó beszélgetés az Eger Hírek újságírójával a blogger verseny kapcsán

Sok nő között, hülye sült húsaival rivalizál Zoltán – Gasztroblogger verseny Hegyvári Zoltánt mindenki ismeri Egerben, élt már a kortárs művészetekből, galériát működtetve, mostanában ingatlan értékbecsléssel és energetikai tanúsítványok készítésével foglalkozik. Húsimádó néven pedig gasztro…

Fűszeres indiai húsgolyók
2016. szeptember 06. írta: Húsimádó

Fűszeres indiai húsgolyók

Hozzávalók (24 db golyóhoz): 80 dkg darált hús ( én fele-fele arányban sertés és marhahúst használtam ) 1 ek római kömény 1 ek őrölt koriander mag 1/4 ek kurkuma 1/4 ek őrölt gyömbér  2 ek koriander levél ízlés szerint szárított chili só és bors A fűszereket és a darált húst egy tálban…

Allianz Blogverseny 2016
2016. augusztus 29. írta: Húsimádó

Allianz Blogverseny 2016

Az Allianz Hungária Zrt. ( www.allianz.hu ) blogversenyt indít a következő nyolc témában: gasztro, utazás, gyerek, életmód, szakértői (nem politikai), művészet és kultúra, otthon, autó melyen én is elindulok, gondolván arra, hogy nem árt néha megmérettetni magunkat. Szóval nem kis…

süti beállítások módosítása