Snidlinges, ketchup-os sült csirkecombok
Ismét egy olyan étel kreáltam, ami akár egy kezdőnél is sikerrel kecsegtethet - úgyhogy hajrá srácok.
Én felső combot használtam a művelethez, mert azt valahogy jobban szeretjük - úgyhogy a csontok mentén beirdaltam őket, majd besóztam mindet. Egy sütőpapírra pakolgattam a húsokat, majd borsoztam a felületüket, illetve a bemetszések mentén meglocsoltam ketchup-pal mindegyiket, szórtam rájuk apróra vágott snidlinget ( metélőhagymát ) és vajat. Ennyi a meló, a sütő izzik ezerrel, mehet a tepsi a melegbe - majd kb egy óra múlva, amikor aranybarnák a húsok, amikor a villával már omlós a hús - akkor lehet is tálalni. A köretválaszték nagyon széleskörű: lehet rizs, burgonya, saláta vagy bármi hasonló - gyorsan elfogy így is, úgy is. Tegyetek rá még snidlinget, bazsalikomot, és fogyasszátok jó étvággyal.