Baconbe tekert sült szűzpecsenye petrezselymes tócsni ágyon, csokoládés-chilis vörösbor redukcióval
2014. szeptember 28. írta: Húsimádó

Baconbe tekert sült szűzpecsenye petrezselymes tócsni ágyon, csokoládés-chilis vörösbor redukcióval

Baconbe tekert sült szűzpecsenye petrezselymes tócsni ágyon, csokoládés-chilis vörösbor redukcióval   Hát az ételem címe nem lett túl rövid, de úgy gondoltam, hogy mindennek benne kell lenni - mert minden alkotóelem fontos az összhatáshoz. Nos ha a címen túlestünk, akkor…

Öthagymás krémleves
2014. szeptember 20. írta: Húsimádó

Öthagymás krémleves

Öthagymás krémleves   Az elmúlt napok esős, őszi hangulata felébresztette bennem a sűrű levesek iránti vágyat, agyaltam, hogy mit is szeretnék készíteni. Legyen fokhagyma vagy francia hagyma leves, vagy póréhagymát készítsek? Rájöttem: legyen mind, sőt van a teraszon…

Nyári emlék a szakadó szeptemberi esőben - avagy Sörben pácolt, mézes csirkeszárnyak grillen, rukkolás paradicsomsalátával
2014. szeptember 14. írta: Húsimádó

Nyári emlék a szakadó szeptemberi esőben - avagy Sörben pácolt, mézes csirkeszárnyak grillen, rukkolás paradicsomsalátával

Nyári emlék a szakadó szeptemberi esőben - avagy Sörben pácolt, mézes csirkeszárnyak grillen, rukkolás paradicsomsalátával Hihetetlen, most kinézve az ablakon azt elképzelni, hogy másfél-két hete még szikrázó napsütés volt, lehetett klasszakat grillezni, élveztük a nyarat.…

Marhagulyás bográcsban
2014. augusztus 03. írta: Húsimádó

Marhagulyás bográcsban

Marhagulyás bográcsban Szombat este, nyár, Tisza tó (Sarud) és jó barátok. Mi kell még ehhez? Egy igazi, tartalmas marhagulyás, néhány pohár egri vörösbor - és létrejön egy nagyon klassz nyáresti beszélgetés. Nem tudom miért, de nagyon ritkán nyúlunk a marhahúshoz, mint…

süti beállítások módosítása