Mexikóváros - az első tényleges városnézés
2018. március 05. írta: Húsimádó

Mexikóváros - az első tényleges városnézés

Helyi idő szerint 5.45 van, otthon Ti már készültök az ebéddel - mi pedig küzdünk a jetlag-el. Este megérkeztünk a szállodába, leugrottunk venni ásványvizet a fogmosáshoz, meg körbenéztünk a közvetlen környéken - aztán az ágyba zuhantunk. Gondoltuk, hogy milyen kis ügyesek vagyunk - nem alszunk a…

1. nap - Az nagy utazás
2018. március 04. írta: Húsimádó

1. nap - Az nagy utazás

Az esti buli a részünkről elmaradt, mert mire a szakadó hóesésben Pestre értünk, addigra már nem sok kedvünk maradt erre. Tamásnál leadtuk a kajákat és némi kis apanázst - aztán átmentünk Viktorék albérletébe. Autó lepakol, majd Viktor bárszekrényének kulturált megdézsmálása és egy hideg sör…

A nulladik nap
2018. március 02. írta: Húsimádó

A nulladik nap

Tegnap leadtunk minden melót, bár teljesen hihetetlen, de sikerült utolérni magunkat. A mai délelőtt azért még a tényleges csomagolással telt, na meg azzal, hogy milyen cuccok kellenek a 28 fokos hőmérséklethez. Reggel még le akartam ugrani lemosni a kocsit - mert hát tiszta só szegényke - de…

Feketelábú beregi csirke fokhagyma és paradicsomágyon sütve, franciás burgonyapürével és parmezán chipsszel | Húsimádó VLOG #13
2017. december 29. írta: Húsimádó

Feketelábú beregi csirke fokhagyma és paradicsomágyon sütve, franciás burgonyapürével és parmezán chipsszel | Húsimádó VLOG #13

Egy különleges alapanyaghoz különleges elkészítés dukál, vagyis fontos odafigyelni az ízek végső harmóniájára. Az én fejemben egyből a fokhagyma és a paradicsom ízvilága jelenet meg legelőször - így jutott eszembe ez a technika, a parmezán chips pedig menet közben ugrott be, mint kiegészítő íz és…

süti beállítások módosítása