Tárkonyos répaleves
2013. szeptember 16. írta: Húsimádó

Tárkonyos répaleves

Tárkonyos répaleves   Míg a kis feleségem az újdonsült egyetemista gyermekünknek süt főz ( készül a lasagne, a paprikás krumpli ), addig férjuram pedig Esztikének főz ebédre leveskét, ugyanis Ő ezt kívánta. Ne várjatok nagy receptet, míg ezt leírom annyi idő alatt…

Rosé - Korona Borház
2013. szeptember 16. írta: Húsimádó

Rosé - Korona Borház

Rosé - Korona Borház Nálam, nálunk a bor vagy száraz, vagy semmilyen - de mint minden szabály alól, ez alól is adunk felmentést időnként. Ilyen volt ez a rosé, amely cabernet - merlot - kékfrankos házasításából jött létre, kiváló asztali vagy rosé-fröccs bor, nagyon illett a…

Nagy-Somlói Juhfark
2013. szeptember 09. írta: Húsimádó

Nagy-Somlói Juhfark

Nagy-Somlói Juhfark A Nagy-Somlói borvidék, Magyarország legkisebb területű történelmi borvidéke a Bakony hegyég nyugati lábán fekszik, jellegzetes száraz fehér bora pedig a juhfark. Kimondottan fűszeres ételekhez ajánlott, közepesen savas, hidegen fogyasztandó bor.

Húsos lengyel pirog
2013. augusztus 30. írta: Húsimádó

Húsos lengyel pirog

Húsos lengyel pirog Egyik kedvenc városom Európában Krakkó, ahol nem csak az épületek és nem csak a helyiek vendég és magyar szeretete az egyik legnagyobb vonzerő - hanem az ételeik is nagyon kedvesek számomra. Az egyik ilyen finomság az ottani pirog, ami más mint az orosz…

süti beállítások módosítása